Background

Onze services

  • Image
  • Image
  • Image

Eersteklas ontbijt

Iedere dag serveren we een heerlijk ontbijt. We bieden een uitgebreide selectie van eieren, yoghurt, kaas, vleeswaren, vers fruit, smoothies en verschillende soorten brood. Alles wordt geserveerd op het terras bij het zwembad, met vers geperste sinaasappelsap en thee of koffie. U hoeft alleen te maar te genieten van de prachtige omgeving.

Reserveren

Honesty bar

Naast het zwembad bevindt zich de Honesty Bar, met frisdrank, een goed glas wijn, een koel biertje of cava, een lekker kopje Nespresso koffie en een selectie van snacks.

Reserveren
  • Image
  • Image

Gratis wifi

WiFi, laptop en printer zijn gratis. Er is een verscheidenheid aan tijdschriften, boeken en DVD's ​​tot uw beschikking.

Reserveren

Massages

Tijdens uw vakantie bij Finca Sonrisa kunt u gebruik maken van een uitgebreide keuze aan massages voor uw totale ontspanning.

Reserveren
  • Image
Background Image

Onze contact gegevens

Contact Finca Sonrisa

Camino de las Minas 58-B
Alhaurín el Grande
29120 Málaga
Spanje

GPS coordinaten: 36-38-40 N & 4-38-32 W 


Mobiel: +34 656 554 170
Telefoon: +34 952 119 548


Finca Sonrisa Bed & Breakfast is ingeschrven bij de Consejería de Turismo, Comercio y Deporte in Málaga onder registratie nummer CR/MA/00476.


Finca Sonrisa Bed & Breakfast is onderdeel van de Aliance Bed & Breakfast van Alhaurin Grande. Klick hier voor de website.


Kijkt u uit met het huren van auto's op Malaga airport. De klantvriendelijkheid laat somes zeer te wensen over. Wij hebben goede ervaringen met Tony's Rent a Car.

* Velden met een ster mogen niet leeg zijn